Vanaf 2023 hebben geconventioneerde vroedvrouwen recht op de RIZIV-premie (of sociale voordelen RIZIV): 593,44 euro om een sociaal Vrij Aanvullend Pensioen (VAPZ) te financieren. Niet te missen!

Belangrijk: de ene VAPZ is de andere niet. Maak de juiste keuze!

Heb ik er recht op?

Naast geconventioneerd zijn, moet u ook voldoen aan een voorwaarde van minimale beroepsactiviteit: minstens 150 V-prestaties of 2.250 V-waarden per jaar behalen.

Hoe ze ontvangen?

Mis deze gelegenheid niet! U hoeft alleen een VAPZ-RIZIV contract af te sluiten en Amonis zorgt voor de rest. Denk eraan, het ene VAPZ-RIZIV contract is het andere niet …

Hoe de juiste keuze maken?

Om dit bedrag te laten groeien, is het rendement van cruciaal belang. Amonis biedt u een van de beste interesten op de markt: 1,2% basisinterest in 2024, eventueel verhoogd met een winstdeelname. Zo werd bijvoorbeeld een globaal nettorendement van 4,50% toegekend in 2021 en 2022*.

Amonis kan u ook helpen met uw andere pensioenoplossingen:

VAPZ of sociaal VAPZ (fiscaal aftrekbare persoonlijke stortingen), POZ (Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen), IPT (Individuele Pensioentoezegging) voor zelfstandigen in een vennootschap.

En voor uw verzekeringen:

Gewaarborgd inkomen bij arbeidsongeschiktheid, beroepsaansprakelijkheid, auto, woning, hospitalisatie, …

 

*Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De winstdeelname voor 2023 zal bekendgemaakt worden op de Algemene Vergadering van 2024.

Maak direct een afspraak met onze experts om uw situatie te beoordelen, bel 0800 96 119 of schrijf naar info@amonis.be.